VMC650 Mesin panggilingan cnc logam vertikal kecepatan tinggi 3 sumbu

Katrangan singkat:

Mesin penggilingan logam VMC650 3axis logam CNC nggabungake prestasi teknis komputer elektronik, kontrol otomatis, drive servo, pangukuran presisi lan struktur mekanik anyar. Nggabungake fungsi panggilingan, mboseni, ngebur, nutul lan nglereni utas ing sak piranti.


Detail Produk

Tag Produk

Konfigurasi standar

1. poros kaping 3
2. Spindle merek Twaiwan, kacepetan 8000rpm / min
3. Cara pandhuan sing atos
4. Taiwan 16 alat tanpa lengan tipe ATC

Konfigurasi opsional

1. Sumbu kaping 4 utawa poros 5
2. Kecepatan spindle 10000rmp / min utawa 12000rpm / min
3. Railway linear Taiwan Hiwin
4. Taiwan 24 alat jinis alat ganti otomatis

VMC650 High speed 3 axis vertical metal cnc milling machine001
VMC650 High speed 3 axis vertical metal cnc milling machine002

Spesifikasi

Barang

Rincian

Unit

VMC850

Tabel

Ukurane

mm

1000 × 500

Lelungan sumbu 3 (X / Y / Z)

mm

800/500/500

Maks, mbukak tabel

kg

600

T-slot

Ukurane

mm

3-18 × 150

Spindle

Taper spindle

 

BT40

Jarak saka pusat Spindle menyang pandhuan Colum

mm

550

Jarak sirah spindle menyang meja

mm

150-650

Kacepetan maksimal

rpm

8000

Tenaga motor

KW

7.5 / 11

Akurasi

Akurasi posisi (X / Y / Z)

mm

± 0,01

Kapabilitas (X / Y / Z)

mm

± 0,005

Motor sumbu

Kekuwatan X / Y / Z

Kw

2.0 / 2.0 / 2.0

Kacepetan dipakani

Pakan cepet X / Y / Z

m / mnt

24 (cara pandhuan linear) / 16 (standar)

Nglereni pakan X / Y / Z

m / mnt

16

Barang liyane

Bobot

Kg

5100

Ukuran

mm

2700 * 2250 * 2700

Kekuwatan

V

3 tahap 380V,

Perusahaan kita

company
VMC650 High speed 3 axis vertical metal cnc milling machine003

Shandong Lu Young Machinery Co, Ltd. didegaké ing wulan Juli 1996. Kita dununge ing provokasi shandong. Kita minangka salah sawijining mesin bubut cnc profesional, mesin penggilingan cnc lan produsen mesin bubut swiss ing china. Kita adeg mesin lathe cepet pabrik ing taun 1996 ing Kutha tengzhou kanggo ngasilake mesin panggilingan lathe pusat lan univesal luwih saka 20 taun pembangunan, kita mbangun telung pabrik. Siji kanggo produksi cnc lathe siji kanggo produksi panggilingan cnc.

Sapa sing milih kita

Produk kita diekspor menyang luwih saka 40 negara, kalebu Asia, Afrika, Eropa, Amerika, lsp. Antarane, negara-negara sing ekspor luwih akeh yaiku: Rusia, Ukraina, Indonesia, Kolombia, lsp. Lan nampa pujian.

VMC650 High speed 3 axis vertical metal cnc milling machine005

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita