Warta

  • Significance of Inclined CNC Lathe with Inclined Bed

    Pinunjul saka Lathe Cnc Cengkeraman lan Tempat Tidur Senget

    1. Stabilitas sing apik lan bagean gedhe sing kudu diproses umume alat mesin pandhuan amben utawa amben rata, amarga perangan alat medium lan mesin gedhe uga gedhe, utamane sisih menara. Panggunaan rel pandhuan biasane kanggo ngatasi ...
    Waca liyane
  • CK6180 Heavy duty flat bed CNC lathe and milling  machine combo with 12 station living turret

    CK6180 Tugas berat amben flat mesin bubut CNC lan mesin penggilingan kanthi 12 mesin turret

    Spesifikasi: CK6180 Series Max. ayunan ing amben (mm) φ800 Maks. ayunan dia. liwat slide slide (mm) φ500 Lebar cara pandhuan (mm) 600 Maks. dawa proses (mm) 1500/2000/3000 Bentuk ora nganggo gir Range spindle speed (r / min) 25-850 rpm Terminal spindle ...
    Waca liyane
  • VMC1580 vertical machining center

    Pusat mesin vertikal VMC1580

    Alat mesin iki minangka pusat mesin vertikal sing cocog kanggo manufaktur mesin lan cetakan. Bisa nyukupi persyaratan pamrosesan wiwit saka mesin kasar nganti pungkasan, lan bisa ngrampungake maneka proses kayata panggilingan, pengeboran, tutul, lan mboseni. Struktural utama f ...
    Waca liyane
  • Our CNC lathes ck6130 and vmc850 are in the customer’s factory

    Mesin bubut CNC ck6130 lan vmc850 ana ing pabrik pelanggan

    Dhukungan spindle nggunakake bantalan kecepatan tinggi, presisi tinggi, kecepatan tinggi, lan regulasi kacepetan langkah-langkah konversi frekuensi spindle. Poros utama bisa uga ...
    Waca liyane
  • Features of CK6180 CNC Lathe

    Fitur saka CK6180 CNC Lathe

    1. Mesin kabeh duwe struktur kompak, penampilan sing apik, torsi spindle gedhe, kaku sing dhuwur, kinerja stabil lan andal, lan retensi akurasi sing apik. 2. Desain headtock sing dioptimalake, nggunakake gir dhuwur lan kurang, regulasi kacepetan tanpa langkah ing ...
    Waca liyane
  • Vertical machining center VMC850 profile

    Pusat mesin vertikal profil VMC850

    Poros pakan pusat mesin, kontrol koordinat Y, Z, poros utama kanggo drive listrik motor servo, kapasitas panyimpenan pisau 1624 yaiku opsional. Bisa nyadari macem-macem cakram, piring, cangkang, CAM, cetakan lan bagean kompleks liyane ing clamping, pengeboran lengkap, penggilingan, mboseni, ngembang, ...
    Waca liyane
  • CNC lathe with inclined bed

    Bubut CNC kanthi amben condhong

    Mesin bubut amben CNC minangka alat mesin otomatis kanthi presisi tinggi lan efisiensi tinggi. Dilengkapi menara piso multi-stasiun utawa menara piso daya, alat mesin kasebut nduweni macem-macem kinerja teknologi, bisa ngolah silinder linier, silinder miring, busur bunder lan macem-macem ...
    Waca liyane
  • 1370 CNC milling machine introduction

    Pambuka mesin penggilingan CNC 1370

    Pusat mesin vertikal VMC1370 minangka pusat mesin CNC sing gedhe, duwe stroke lan meja kerja sing luwih gedhe tinimbang pusat mesin cilik, bisa ngebur lan nutul kecepatan tinggi sekaligus, lan cocog banget kanggo industri proses IT lan bagean otomatis. Bisa digunakake kanggo ...
    Waca liyane
  • How to identify the quality of the manufacturer

    Cara ngenali kualitas pabrikan

    Kepiye ngenali kualitas pabrikan? Kasunyatane, ana akeh pabrikan sing cerdas, nanging saiki pasar saya suwe saya canggih, lan saya apik lan ora apik, jinis produk saya tambah. Kanggo tujuan kasebut, kanggo ngerti kualitas pabrike, ...
    Waca liyane
  • Choice of high quality milling machine?

    Pilihan mesin panggilingan bermutu?

    1. Ukuran bagean mesin Pilih mesin panggilingan miturut ukuran bagean sing arep dipeseni. Kaya spesifikasi sing luwih cilik saka mesin panggilingan platform angkat, jembaré meja luwih saka 400mm, sing paling cocog kanggo cilik lan medium- ngolah bagean ukuran lan c ...
    Waca liyane
  • Come and watch,Lu Young machinery Exported 10 sets of cnc lathe machine

    Ayo lan nonton, mesin Lu Young Ngekspor 10 set mesin cnc bubut

    Bubar, Shandong Lu Young Machinery Co., Ltd nandatangani kontrak karo perusahaan produksi lan pamrosesan ing Indonesia, Vietnam, Korea Selatan, Rusia lan sapanunggalane, total 10 mesin bubut CNC lan mesin penggilingan CNC, lan sore 5 Juli, kabeh pengepakan rampung ing pabrik, lan dikirim ...
    Waca liyane
  • Advantages of CNC Lathe Machine

    Kaluwihan Mesin Lathe CNC

    Mesin bubut CNC minangka alat mesin otomatis sing dilengkapi sistem kontrol program. Sistem kontrol bisa ngolah program kanthi kode kontrol utawa instruksi simbolik liyane kanthi logis lan decode, supaya alat mesin bisa mindhah lan ngolah bagean. Dibandhingake karo mesin biasa ...
    Waca liyane