Mesin penggilingan cnc VMC420 China 3 kanggo logam

Katrangan singkat:

vmc420 China 3 poros Mesin penggilingan CNC kanggo logam minangka peralatan pangolahan otomatis sing dikembangake adhedhasar mesin panggilingan umum. Alat mesin anyar iki duwe kaluwihan adaptasi sing kuat, akurasi proses sing dhuwur, kualitas proses sing stabil lan efisiensi produksi sing dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur produk

1. Casting: Cast300 tahan resin wedhi resin HT300 duwe kepadatan tinggi lan tahan aus sing apik! Saddle nganggo struktur casting lapisan dobel.

2. Mesin kasebut bisa disesuaikan, sistem bisa milih sistem GSK, Siemens utawa Fanuc CNC.

3. Pandhuan sekrup: gunakake sekrup kacang JIS-C3 impor level pre-tension kanggo ngilangke serangan balik.

VMC420 China 3 axis cnc milling machine for metal3

Spesifikasi

Barang

 VMC420

Ukuran tabel (mm)

800 × 260

T-Slot QW (mm) –Jarak (mm)

 5-16-50

Maks, muatan (kg)

400

Lelungan sumbu X (mm)

450

Lelungan sumbu Y (mm)

320

Lelungan sumbu Z (mm)

420

Jarak saka irung spindle menyang meja (mm)

 70-480

Jarak saka pusat spindle menyang
Petunjuk kolom (mm)

360

Bolongan taper spindle

 BT40

Kacepetan maksimal spindle (Rpm)

8000

Kekuwatan utama (KW)

3.7 / 5.5

Tingkat feed X, Y, Z Cepet (m / min.)

16/16/16

kacepetan nglereni cepet (mm / min) 

10000

Akurasi  

Akurasi posisi mm

± 0,01

Baleni akurasi posisi mm

± 0,005

Piranti

Nomer

12

Wektu ganti alat

 

8

Tekanan operasi Mpa

0,6

Bobot (kg)

2400

 Ukuran

 2100 × 1760 × 1960mm

1. casting wedhi resin kekuatan dhuwur
Cara pandhuan angel
Sistem Controller GSK / SIEMENS / FANUC CNC
Topi bambu 12 Alat Alat ganti otomatis

Lamaran

Umume digunakake kanggo ngolah macem-macem bidang kompleks, bagean lengkung lan cangkang, kayata panggilingan macem-macem kamera, cetakan, batang penghubung, pisau, baling-baling lan kothak. Uga bisa dilatih, ditambahi, lan diganti jeneng. , Nunyuk, nubuk bolongan, lsp.

VMC420 China 3 axis cnc milling machine for metal4

Kemasan

1. Ekspor kothak kayu lapis tanpa fumigasi.
2. Plat basa baja, luwih padhet.
3. Nglakoni proyek perlindungan kelembapan lan anti banyu sing apik.

VMC420 China 3 axis cnc milling machine for metal5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita