VMC850 pusat mesin vertikal cnc cnc cnc cnc

Katrangan singkat:

Pusat mesin vertikal vmc850 3 sumbu vertikal minangka alat mesin otomatis kanthi efisiensi tinggi sing kasusun saka peralatan mekanik lan sistem CNC. Efisiensi 5-10 kali tinimbang peralatan biasa. Cocog kanggo bahan kerja bentuk kompleks kanthi syarat presisi sing dhuwur; lan pangolahan batch cilik lan medium kanthi macem-macem jinis bahan.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Poduct

1. Sistem kontrol CNC: GSK, siemens, fanuc, sistem kontrol syntec bisa dipilih.
2. Taiwan 16 jinis topi utawa 24 majalah alat jinis disk, pangowahan alat lengen mekanik, pangowahan alat kanggo titik mung 1,9 detik.
3. Set lengkap sistem spindle diimpor saka produksi profesional Taiwan lan pabrikan pendhukung. Kabeh spindle dirakit ing kahanan suhu tetep lan umur umure dawa.
4. Tes: Kabeh peralatan pabrik wis ngalami langkah-langkah inspeksi kayata gangguan laser, mesin copy, lan pangukuran nyata.

VMC850 Chinese 3axis vertical cnc cnc vertical machining center
VMC850 Chinese 3axis vertical cnc cnc vertical machining center2
VMC850 Chinese 3axis vertical cnc cnc vertical machining center3

Spesifikasi

Barang VMC850E VMC850 vmc855
Ukuran meja kerja (dawa × jembaré) mm 1000 * 400 1000 × 500 1000 * 550
Slot T (mm) 5-18x100 5-18x100 5-18x90
Bobot momotan maksimal ing meja kerja (KG) 500 600 600
Lelungan X-Axis (mm) 800 800 800
Plancongan Y-Axis (mm) 500 500 500
Z-Axis lelungan (mm) 500 500 500
Jarak antarane irung spindle lan meja (mm) 105-550 105-605  120-620 
Jarak antarane pusat spindle lan kolom (mm) 450 550 540
Taper spindle BT40-140 BT40-150 BT40
Maks. kacepetan spindle (rpm) 8000/10000/12000    
Tenaga motor spindle (Kw) 5.5 7.5 / 11 7.5 / 11
Kacepetan cepet panganan: sumbu X, Y, Z (m / min) 16/16/16 (24/24 // 24 garis liner)
Kacepetan nglereni cepet (m / min) 10    
Akurasi Posisi (mm) ± 0,005   ± 0,005   ± 0,005  
Baleni akurasi posisi (mm) ± 0,003   ± 0,003   ± 0,003 
Jinis alat pangowahan Alat otomatis Alat alat jinis kepala 16 alat (alat ganti otomatis 24 jinis opsional)
Maks. dawa alat (mm) 300    
Maks. Diameter piranti  Φ80 (alat jejer) / φ150 (dudu alat jejer)    
Maks. Bobot awak (KG) 8    
Alat ganti wektu (tool-to-tool) sec 7    
Tekanan udara (Mpa) 0,6    
Bobot mesin (KG) 4200 5500 5800
Sakedhik ukuran (mm) 2600 * 2300 * 2300 2600 * 2300 * 2300 2800 * 2400 * 2400

Lamaran

Pusat mesin CNC bisa digunakake kanggo manufaktur cetakan, bagean bentuke kothak, bagean lengkung, bagean khusus, piring, lengen klambi, piring, lan bagean sing diproduksi massal. Cocog kanggo industri komunikasi, industri manufaktur mobil, industri 3c, industri kedirgantaraan, lsp.

VMC850 Chinese 3axis vertical cnc cnc vertical machining center4

Layanan sawise-sales

1. Periode garansi kabeh mesin yaiku 12 wulan.
2. Nyedhiyakake layanan ing jaban rangkah.
3. Layanan online 7 × 24 jam.
4. Latihan gratis kasedhiya ing pabrik.

VMC850 Chinese 3axis vertical cnc cnc vertical machining center5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita