Hubungi Kita

Shandong Lu Young Machinery Co., Ltd.

Alamat

No. 1111, Kepala Jalan Xinhua Selatan, Dalan Xizhong, Lu ban Avenue, Tengzhou, Shandong

Telpon

+86 18660852746

Jam

Senen-Jumuah: 9 esuk nganti 6 sore

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita