FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

1. Kepiye carane entuk rega mesin bubut CNC, mesin penggilingan cnc, pusat mesin vertikal cnc, bubut manual kanthi cepet?

Biasane, kita bakal menehi saran model sing bener (mesin bubut cnc, mesin panggilingan cnc, mesin bubut manual, pusat mesin vertikal cnc, mesin bubut mesin cnc swiss, mesin bubut cnc bed bed) miturut gambar utawa gambar sampeyan, bakal menehi solusi paling apik, rega paling murah lan kualitas paling apik.

2. Apa rumit kanggo nginstal mesin bubut cnc, mesin penggilingan cnc, mesin bubut jinis cnc swiss? Cara nginstal mesin kasebut?

Pasang mesin (mesin bubut cnc, mesin panggilingan cnc, mesin bubut manual, pusat mesin vertikal cnc, mesin bubut mesin cnc swiss, mesin bubut cnc bed bed) gampang. Mesin kasebut bisa dipasang kanthi apik lan nalika sampeyan nampa mesin, sampeyan mung kudu debug level lan nambah minyak. Yen sampeyan isih durung ngerti cara nginstal, kita bakal nggawe video marang sampeyan. 

3. Apa periode garansi mesin kasebut?

Setahun kanggo kabeh mesin (mesin bubut cnc, mesin penggilingan cnc, mesin bubut manual, pusat mesin vertikal cnc, mesin bubut mesin cnc swiss, mesin bubut cnc bed bed), sajrone ora ana bagean sing rusak, kita bakal nyedhiyakake sing anyar bagean gratis.

4. Apa layanan luar negeri diidini?

Mesthi wae Yen mesin (mesin bubut cnc, mesin panggilingan cnc, mesin bubut manual, pusat mesin vertikal cnc, mesin bubut mesin cnc swiss, mesin bubut mesin cnc bedhil) butuh layanan luar negeri. Insinyur kita bisa nyedhiyakake layanan jaban rangkah kanthi kondhisi normal (Force Majeure Diecualikan). Informasi rinci sing bisa dihubungi kanthi gratis.

5. Apa istilah pembayaran?

Pembayaran mesin kita (mesin bubut cnc, mesin penggilingan cnc, mesin bubut manual, pusat mesin vertikal cnc, mesin bubut mesin cnc swiss, mesin bubut mesin cnc amben) 30% T / T minangka setoran, saldoipun kedah dibayar saderengipun dikirim . Kita nampa L / C, T / T, Western Union, D / P, D / A lan MoneyGram lsp.

6. Apa mesin kasebut bisa disesuaikan?

Mesthi, kita bisa ngasilake mesin khusus miturut syarat detail sampeyan. Kalebu nginstal alat urip, turret urip, turret VDI kanggo mesin bubut cnc. Pasang sumbu kaping 4, sumbu 5, cara pandhuan linear kanggo mesin penggilingan cnc kita. 

Pengin kerja sama kita?