Babagan Kita

about1

Sapa Kita?

Shandong Lu Young Machinery Co., Ltd. didegaké ing wulan Juli 1996. Kita dununge ing provokasi shandong. Kita ngimpor teknologi produksi canggih lan tim R&D saka Korea ing taun 2001 lan nggawe pabrik nomer telu kanggo produksi mesin bubut swiss. Kita bisa ngasilake luwih saka 1000 set peralatan mesin cnc setaun. Alat mesin cnc kita wis diekspor liwat 40 negara lan entuk umpan balik sing apik.

Kita duwe udakara 500 tukang ngrokok lan 40 insinyur, luwih saka 50000㎡ ruang kerjane lan ruang 1000㎡ kantor. Tim insinyur duwe pengalaman akeh kanggo pilihan peralatan lan desain proses, kita bisa menehi solusi profesional adhedhasar bahan kerjane kanthi cepet lan bebas.

 Kabeh mesin CNC sesuai karo standar kode internasional ISO, lan ngupayakake pangembangan kanthi reputasi, lan tujuane para pelanggan luwih dhisik. Praktis entuk produk sing berkualitas, layanan sing perhatian, pangiriman sing tepat wektu, rega sing cukup, lan nyedhiyakake produk sing apik kanggo pangguna, perusahaan iki disenengi dening para pedagang lan pangguna ing omah lan luar negeri kanthi reputasi apik lan layanan sing apik.

Luwih saka 20 taun PROFESIONAL fokus ing mesin CNC

Shandong Lu Young Machinery Co., Ltd. didegaké ing wulan Juli 1996, dununge ing provokasi shandong. Teknologi produksi canggih lan tim R&D saka Korea ing taun 2001. Ngekspor luwih saka 40 negara lan entuk umpan balik sing apik. Kabeh mesin ngliwati otentikasi Uni Eropa CE lan disertifikasi karo ISO 9001.

Apa sing Kita Laku?

Perusahaan kami duwe luwih saka 50 model mesin, kalebu amben rata lan lathe CNC lathe, 3-poros, 4-poros, 5-axis mesin penggilingan CNC, mesin bubut cnc tipe siwss, bubut biasa, mesin gergaji.

Napa Pilih kita?

choose

1. Konfigurasi kualitas tinggi

Komponen utama yaiku komponen merek impor utawa terkenal domestik, kayata sistem FANUC Jepang, bantalan NSK Jepang utawa bantalan FAG Jerman, sistem kontrol Jerman Siemens, French Schneider, spindle ROALY Taiwan, alat ganti otomatis OKADA, cara pandhuan linear Taiwan Hiwin, kontrol GSK sistem lsp.

2. Kekuwatan R&D Kuat

Kita duwe 40 insinyur ing pusat R&D, kabeh duwe pengalaman luwih akeh ing bidang iki.

3. Kontrol Kualitas sing Ketat

Ana 45 item inspeksi lan pengujian, 48 jam kanggo nyetel tes pamrosesan stroke lengkap, nggunakake peralatan uji presisi paling dhuwur ing jagad kayata mesin ukur telung koordinat, interferometer laser F ERNISHAW Inggris, lan balancer dinamis SIGMA Jepang menyang priksa kontrol sing pas kanggo kabeh rincian alat mesin.     

4. OEM & ODM Ditampa

Konfigurasi khusus, tampilan kasedhiya. Sugeng diparingi ide karo kita, ayo bareng-bareng nggawe urip luwih kreatif.

choose1

Sertifikat CE

CE
CE1

Produk kita kabeh lulus Sertifikasi CE, lan pabrik lulus sertifikasi Mutu ISO9001. Mesin kita wis diekspor luwih saka 40 negara. Kita nampani kabeh pelanggan lan kanca-kanca teka ing pabrik!
Babagan kekuwatan teknis, kita duwe staf riset lan pangembangan sing paling profesional, sing bisa nyukupi kabeh persyaratan teknologi lan produksi. Kita nampa konfigurasi khusus, kita bisa nggawe mesin miturut panjaluk sampeyan. Yen sampeyan duwe panjaluk khusus, tim desain profesional bisa menehi konfigurasi sing paling cocog kanggo mbaka siji.
Kanggo adol, kabeh kalebu sales profesional sing bisa nulungi sampeyan ngrampungake masalah babagan tuku lan teknologi sing ana gandhengane karo alat lan mesin uji CNC. Produk kami didol ing omah lan ing luar negeri, lan populer banget ing saindenging jagad.

Kunjungan pelanggan

Customer visit
Customer visit2
Customer visit3

Paket

package
package2
package1