FITUR

Produk

CK6163 Mesin Lathe CNC

Kaku kaku casting integral sing dhuwur
Umur slideways wesi plastik luwih dawa
Akurasi murah lan dhuwur

High rigidity of integral casting<BR/>
Longer service life of plastic-iron slideways<BR/>
Cheap and high accuracy<BR/>

Luwih saka 20 taun PROFESIONAL fokus ing mesin CNC

Shandong Lu Young Machinery Co., Ltd.

Alat mesin cnc kita wis diekspor
luwih saka 40 negara lan entuk umpan balik sing apik.

Lu

Enom

Shandong Lu Young Machinery Co., Ltd. didegaké ing wulan Juli 1996. Kita dununge ing provokasi shandong. Kita ngimpor teknologi produksi canggih lan tim R&D saka Korea ing taun 2001 lan nggawe pabrik nomer telu kanggo produksi mesin bubut swiss. Kita bisa ngasilake luwih saka 1000 set peralatan mesin cnc setaun. Alat mesin cnc kita wis diekspor liwat 40 negara lan entuk umpan balik sing apik.

Kita duwe udakara 500 tukang ngrokok lan 40 insinyur, luwih saka 50000㎡ ruang kerjane lan ruang 1000㎡ kantor. Tim insinyur duwe pengalaman akeh kanggo pilihan peralatan lan desain proses, kita bisa menehi solusi profesional adhedhasar bahan kerjane kanthi cepet lan bebas.

bubar

PAWARTA

  • Prakara sing perlu digatekake nalika mesin komposit ing mesin panggilingan CNC (pusat mesin)

    1. Apa bahan komposit kasebut? Bahan komposit bisa dipérang dadi bahan gabungan Logam lan logam, bahan komposit non logam lan logam, bahan komposit non-logam lan non-logam. Miturut ciri struktural, ana bahan komposit ing ngisor iki: Serat c ...

  • Tren lan pangembangan alat mesin

    Pangembangan alat mesin ora bisa dipisahake karo kabutuhan pangembangan industri manufaktur mbesuk. Contone, pangembangan industri kayata energi, panganan, teknik medis, komunikasi, mobil lan mesin pertanian bakal menehi pengaruh gedhe marang pembangunan ...

  • Kaluwihan alat mesin CNC

    Alat mesin CNC minangka singkatan saka alat mesin kontrol digital, yaiku alat mesin otomatis sing dilengkapi sistem kontrol program. Sistem kontrol kanthi logis bisa ngolah program nganggo kode kontrol utawa instruksi simbolik liyane, lan dekode, dadi alat mesin ...

  • Alat mesin mlebu era digitalisasi lan intelijen

    Ing proses transformasi digital, perusahaan alat mesin Cina ngadhepi pergeseran saka "mikir produk" dadi "pangiriman teknik" minangka pamikiran bisnis inti. Ing sawetara dekade kepungkur, pilihan alat mesin adhedhasar conto. Pangiriman pungkasan mesin ...