ck6180 Mesin horisontal logam tugas berat cnc bubut

Katrangan singkat:

Mesin bubut CNC iki cocog banget kanggo proses efisiensi tinggi, volume dhuwur, presisi tinggi poros lan bagian cakram kayata permukaan silinder njero lan njaba, kerucut, utas, pengeboran, reaming lan awak sing digulung.


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja peralatan lan ciri

Alat mesin nduwe presisi tinggi, lan poros utama nggunakake bantalan Harbin NAMPAKake dhukungan bantalan bola dobel presisi tinggi, swara sithik, presisi tinggi lan stabilitas sing apik.
Iki bisa ngowahi macem-macem permukaan sing muter, kayata lumahing bentuke silinder, kerucut, lan bentuk khusus, lan bisa nggawe grooving, threading, boring, lan reaming, kanthi efisiensi dhuwur lan penerapan sing kuat.
Ril pandhuan amben bisa diresiki sawise dipadamake ultrasonik, kanthi kaku lan kaku sing apik.

Spesifikasi

Spesifikasi Nomer model
Diameter puteran maksimum amben 800mm
Diameter mesin maksimal 800mm
Dhiameter mesin maksimum ing wadhah alat 480mm
Dawa mesin maksimal 1000mm
Jarak ndhuwur loro 1000mm
Diameter bolongan spindle 105mm
Tenaga motor spindle 11kw
Kacepetan spindle 10-100rpm
Dhiameter lengen klambi 95
Lengan lengen 250mm
Bolongan soket buntut Morse 5
Alat batang salib 30 * 30mm
Akurasi posisi X / Z 0,03 / 0,04mm
Akurasi posisi bola-bali X / Z 0,01 / 0,015mm
Ukuran mesin 3200 * 1100 * 1600
Bobot mesin 3700kg
Heavy duty metal horizontal machine cnc lathe ck61804
Heavy duty metal horizontal machine cnc lathe ck61805

Konfigurasi Standar
♦ Sistem: motor servo sumbu GSK928TD-L, X / Z.
♦ Chuck 3-rahang kanthi manual.
♦ Pos alat listrik 4 stasiun.
♦ buntut manual
♦ Sistem adhem.
♦ Sistem sing luwih entheng.
♦ Sistem pelumasan otomatis.

Konfigurasi Opsional
♦ Sistem CNC: Siemens, Fanuc, KND.
♦ Chuck hidrolik / Chuck pneumatik.
♦ buntut hidrolik / buntut pneumatik.
♦ Turret 6-stasiun horisontal / menara 8-stasiun.
♦ Pangan bar otomatis
♦ conveyor Chip

Informasi perusahaan
Shandong luyoung machinery Co., Ltd. minangka perusahaan manufaktur profesional sing melu riset, pengembangan, produksi, penjualan lan layanan mesin CNC. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing dipikirake, anggota staf sing berpengalaman mesthi kasedhiya kanggo ngrembug babagan syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita