Mesin SM325 rega mesin mesin bubut jinis swiss kanggo 5axis

Katrangan singkat:

Liwat piranti lunak desain komputer, Analisis kabeh struktur mesin. Priksa manawa alat mesin duwe kekakuan sing cukup.


Detail Produk

Tag Produk

Umumake

1. Liwat piranti lunak desain komputer, Analisis kabeh struktur mesin. Priksa manawa alat mesin duwe kekakuan sing cukup
2. Akurasi mesin sing dhuwur lan perawatan presisi Jinis. Pandhuan sumbu Z1, X1 lan alat
3. Lumahing instalasi meja dirancang ing tengah amben.
Posisi kanggo njamin stabilitas struktur

Kinerja produk lan karakteristik struktur

1. Gunakake sinkronisasi rong spindel
Fungsi rotasi, tinimbang pigura tengah
Éling pangolahan bagian batang sing langsing dawa.
2. Pangolahan ngarep / mburi sing independen
Sub-spindle kanggo mujudake sisih mburi bagean kasebut
Pangolahan.

Product-spindle

1. Desain struktur simetris saka kothak spindle saldo deformasi termal
2. Sisih ndhuwur kothak spindle dilengkapi kipas pendingin sing dipeksa kanggo nyuda panas
3. Struktur keseimbangan dinamis presisi tinggi kanthi sisi pindho nyadari bagean spindle
Keseimbangan dinamis sing lengkap mesthekake yen spindle mlaku suwe banget tanpa geter kanthi kacepetan dhuwur. Spesifikasi

Kauntungan

1. Pabrik SM325 Pengaturan perkakas: 13 alat tetep lan 9 alat urip ing antarane 22 alat sing bisa ngatasi proses rumit. 
2. Sistem Fanuc: Diagnostik mandhiri stabilitas (chucking, ejector, oil cool, cut, tool breakdown).
3. Alat mburi ngarep: 5 alat tetep ing alat ujung ngarep, 4 alat urip ing bor silang, 6 alat tetep ing piranti cokotan.
4. Alat tetep mburi: 1 alat tetep lan 3 alat urip.
5. Sistem Toggle: Lt bisa njaga proses terus-terusan tanpa kerusakan toggle.
6. Tipe Swiss mesin bubut otomatis cnc Off-center alat: 1 alat tetep lan 2 alat urip, bagean rampung karo alat mesin kita.

Spesifikasi

Barang

SM325

Mesin

Maks. RPM

Utama10.000 / Sub8,000rpm

Stroke

280mm

Rem positip tambahan

1/1000°

Tingkat nyebrang cepet

32m / menit

Perkakas

Piranti OD

6EA

Piranti kerja ngarep

5

Piranti sing didhukung salib

4

Piranti kerja mburi

4

Piranti ekentrikitas

3

NC

 Spesifikasi

FANUC 0i-TD

Sumbu sing bisa dikendhaleni

7 poros / 4axis

LCD

10.4 ”MONO

Motor

Spindle utama

5,5 / 7,5kw

Sub spindle

1,5 / 2.2kw

Bor silang

0,55 / 1.1kw

Mburi mburi

1.0kw

Servo

1.0kw

Coolant

0,9kw

Pelumasan

5w

Liyane

Tangki pendingin capa.

200L

Tangki pelumasan capa.

1,8L

Dhuwur tengah

1.000mm

Bobot

3800kg

Ukuran (dawa * lebar * dhuwur)

2200×1477×1660

SM325 factory price cnc swiss type lathe machining for 5axis3
SM325 factory price cnc swiss type lathe machining for 5axis4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita