vmc1060 pabrik logam 3 sumbu vertikal pusat mesin panggilingan cnc

Katrangan singkat:

Mesin panggilingan CNC duwe fungsi mesin panggilingan, mesin mboseni, lan mesin pengeboran, sing nggawe proses dadi konsentrasi lan nambah efisiensi produksi. Kacepetan spindle lan kacepetan pakan saka mesin panggilingan CNC bisa terus diowahi, mula luwih becik milih jumlah potongan sing paling apik.


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan

1. Putar Opsional CNC bisa mbentuk papat sumbu lan limang sumbu koordinasi proses hubungan.

2. Piranti ngilangi chip otomatis Opsional, kanthi struktur amben kanggo njaga kebersihan internal; pendinginan minyak spindle opsional, lsp.

3. Casting ngalami rong perawatan tuwa kanggo ngilangi stres residual ing materi kasebut.

4. Pandhuan arah X, Y, Z bisa milih pandhuan bola linier tugas berat Taiwan, sing duwe ciri kecepetan, kaku, lan liya-liyane.

vmc1060-04

Spesifikasi

Barang VMC1060
Ukuran meja kerja (dawa × jembaré) mm 1300 × 600
Slot T (mm) 5-18 × 100
Bobot momotan maksimal ing meja kerja (KG) 650
Lelungan X-Axis (mm) 1000
Plancongan Y-Axis (mm) 600
Z-Axis lelungan (mm) 600
Jarak antarane irung spindle lan meja (mm) 100-700
Jarak antarane pusat spindle lan kolom (mm) 667
Taper spindle BT40 / 50
Maks. kacepetan spindle (rpm) 8000/10000/12000
Tenaga motor spindle (Kw) 11/15
Kacepetan cepet panganan: sumbu X, Y, Z (m / min) 16/16/16 (24/24 // 24 garis liner)
Kacepetan nglereni cepet (m / min) 10
Akurasi Posisi (mm) ± 0,005 
Baleni akurasi posisi (mm) ± 0,003
Jinis alat pangowahan Alat otomatis Alat alat jinis kepala 16 alat (alat ganti otomatis 24 jinis opsional)
Maks. dawa alat (mm) 300
Maks. Diameter piranti  Φ80 (alat jejer) / φ150 (dudu alat jejer)
Maks. Bobot awak (KG) 8
Alat ganti wektu (tool-to-tool) sec 7
Tekanan udara (Mpa) 0,6
Bobot mesin (KG) 7500
Sakedhik ukuran (mm) 3340 * 2800 * 2700

Napa milih kita

Kita nampa akeh umpan balik sing apik saka para pelanggan, kayata:
Spindle lan kontrol sing apik banget, mesin kaku sing apik. Pakaryan listrik sing apik banget, katon apik.
Alat pangalo bisa uga dianggo.
Aku tuku 3 mesin saka sampeyan. Dheweke bisa kerja kanthi apik, aku pengin tuku peralatan liyane saka perusahaan sampeyan.

vmc1060-06

Tes mesin

1. Deteksi akurasi posisi gerakan linear kudu ditindakake kanthi kahanan sing ora mbukak, lan pangukuran laser bakal ditindakake.
2. Deteksi akurasi posisi bola-bali, instrumen sing digunakake kanggo ndeteksi padha karo sing digunakake kanggo ndeteksi akurasi posisi.
3. Deteksi akurasi bali saka asal usul linear.
4. Deteksi kesalahan mbalikke gerakan linear diukur kaping pirang-pirang (umume 7 kali) ing telung posisi cedhak titik tengah lan loro ujung stroke, lan nilai rata-rata saben posisi diitung, lan nilai maksimum nilai rata-rata sing dipikolehi yaiku nilai Kesalahan kuwalik.

vmc1060-05

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita