Mesin penggilingan mesin bubut cnc H50 kanthi alat langsung

Katrangan singkat:

Mesin bubut H50 cnc kanthi mesin alat langsung iki cocog kanggo ngolah macem-macem batang, ukuran kerjane piring, lan uga bisa muter macem-macem utas, lengkungan, kerucut, lan permukaan awak lan njero njaba sing muter.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

1. Pitunjuk linear Taiwan sing akurasi sing luwih dhuwur.

2. Unit spindle luwih cepet, spindle krasan opsional.

3. Besi cor kaku sing kaku.

4. Pelumasan otomatis integral.

H50 metal turning cnc combo lathe milling machine with live tool02
H50 metal turning cnc combo lathe milling machine with live tool01

Spesifikasi

Linear Guideway CNC Lathe Machine H50

maks. ayunan liwat amben Φ500mm
maks. ayunan liwat slide Φ220mm
Chuck / collet Kolet pneumatik
Range perjalanan maksimal sumbu X 700mm
Jarak perjalanan sumbu maks 700mm
Cara pandhuan Cara pandhuan linear kanthi kecepatan tinggi
Kacepetan spindle 2500rpm
Irung gelendong A2-5
Spindle bolongan 52
Bar liwat spindle 42
Kacepetan cepet dipakani X: 20 Z: 20 m / mnt
Tenaga motor utama 7.5KW (servo)
Ukuran alat 20 * 20 mm
Jumlahe alat wadhah alat jinis geng
X / Z min set unit 0,001 mm
Akurasi posisi X / Z 0,01 mm
Akurasi Reposisi X / Z 0,005 mm
Ukuran Kemasan (L * W * H *) 2600 * 2100 * 2200mm
Bobot 2000kg

Konfigurasi opsional

1. Siji alat langsung, 2 alat urip, 3 alat urip; 1 + 1/2 + 2/3 + 3 alat urip.
2. Pos alat listrik / hidrolik 4 / 6/8 stasiun.
3. Chuck hidrolik utawa chuck Collet.

company
H50 metal turning cnc combo lathe milling machine with live tool1

Shandong Lu Young Machinery Co., Ltd. didegaké ing wulan Juli 1996. Kita duwe udakara 500 tukang ngrokok lan 40 insinyur, luwih saka 50000㎡ papan toko lan 1000㎡ ruang kantor. Tim insinyur duwe pengalaman akeh kanggo pilihan peralatan lan desain proses, kita bisa menehi solusi profesional adhedhasar bahan kerjane kanthi cepet lan bebas. Kita bisa ngasilake luwih saka 1000 set peralatan mesin cnc setaun. Alat mesin cnc kita wis diekspor liwat 40 negara lan entuk umpan balik sing apik.

FAQ

1. Kepiye carane entuk rega kanthi cepet?
Luwih becik nampa gambar utawa gambar sampeyan, bakal menehi saran model sing tepat lan rega paling cepet.

2. Apa rumit kanggo nginstal mesin? Kepiye carane nginstal mesin kasebut?
Pasang mesin gampang. Mesin kasebut bisa dipasang kanthi apik lan nalika sampeyan nampa mesin, sampeyan mung kudu debug level lan nambah minyak. Yen sampeyan butuh, bisa nggawe video kanggo sampeyan.

3. Apa periode garansi mesin iki?
Setahun kanggo kabeh mesin, sajrone yen ana komponen sing rusak, kita bakal menehi komponen anyar kanthi gratis.

4. Apa layanan luar negeri diidini?
Mesthi wae Insinyur kita bisa nyedhiyakake layanan jaban rangkah kanthi kondhisi normal (Force Majeure Diecualikan). Informasi rinci sing bisa dihubungi kanthi gratis.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita