mesin mesin cnc listrik presisi 4 stasiun presisi tinggi

Katrangan singkat:

Mesin bubut lan pusat CNC minangka alat mesin otomatis kanthi presisi tinggi lan efisiensi tinggi. Dilengkapi karo menara multi-stasiun utawa turret listrik, alat mesin kasebut nduweni macem-macem performa teknologi pangolahan, lan bisa ngolah silinder linier, silinder oblique, busur lan macem-macem utas, alur, cacing, lan komponen kerja liyane sing kompleks, kanthi interpolasi linear busur Interpolasi macem-macem fungsi ganti rugi, lan pengaruh ekonomi apik ing produksi massal bagean Komplek.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

1. Struktur casting integral saka amben rata horisontal;

2. Quenching frekuensi ultra-audio saka rel pandhuan;

3. Sistem feed nggunakake servo drive;

4. Sekrup bola presisi, struktur bantalan komposit presisi kaku;

5. Lumahing sekrup bola lan rel pandhuan nggunakake pelumasan paksa otomatis;

CK61503

Barang

CK6150A

Maks. ayunan dia. liwat amben

Φ500mm

Maks. ayunan dia. liwat slide slide

Φ280mm

Suwene proses

1500mm

Jembar amben

400mm

Dia. saka spindle

Φ82mm

Taper spindle

1:20 / Φ90

irung spindle

Jinis spindle head D-8

Kacepetan spindle

14-1500rpm

Langkah kacepetan spindle

langkah-kurang

ukuran chuck

250mm

Sing duwe alat

4 stasiun

Bagean alat bar

25X25mm

Tenaga motor utama

7.5KW

Akurasi posisi sumbu X / Z

0,02 / 0,025mm

Siklus sumbu X / Z

0,01 / 0,012mm

Lelungan sumbu X / Z

360 / 750mm / 1000mm / 1500mm

Sumbu X / Z cepet dipakani

8/10 M / MIN

Lelungan buntut

150mm

Taper buntut

MT5

Ukuran

3160 * 1560 * 1730mm 

bobote

3500kg

CK61505
CK61504

Lamaran

Mesin kasebut bisa mindhah lan ngolah bagean miturut program sing wis diprogram. Nggabungake teknologi paling anyar kayata mesin, otomatisasi, komputer, pangukuran, lan mikroelektronika, lan nggunakake macem-macem sensor, 2. Sensor sing digunakake ing alat mesin CNC utamane kalebu encoder fotoelektrik, parutan linear, sing umume digunakake kanggo ndeteksi posisi, pamindhahan linier lan sudut, kacepetan, tekanan, suhu, lsp.

CK61506

1. Alat mesin kasebut dhewe duwe presisi tinggi, kaku lan produktivitas sing dhuwur.
2. Alat mesin duwe otomatisasi tingkat dhuwur, sing bisa nyuda intensitas tenaga kerja;


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita