ck0640 Mesin alat jinis geng logam mini cnc lathe

Katrangan singkat:

Kendaraan utama didhukung bantalan seluler presisi tinggi kanthi akurasi rotasi dhuwur. Rel pandhuan alat mesin iki digawe saka wesi besi tahan tahan tinggi lan ngalami perawatan quenching frekuensi super-audio lan perawatan penuaan geter gawean, sing bisa njamin akurasi geometris alat mesin suwene suwe.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur utama

CK0640 Mini CNC Lathe presisi tinggi
1. CK0640 bisa dadi koordinat memori permanen sawise tawaran listrik, sampeyan ora prelu kuatir yen wong pindhah posisi, terus-terusan bisa ngolah separo karya.
2. Mesin asring nyebabake weker amarga widget kasebut, CK0640 bisa nyetel wates sing alus, supaya bisa ngirit wektu lan biaya pangopènan mesin.
3. Presisi tinggi, CK0640 nggunakake enkoder servo absolut yaiku 17 bit.
4. Cocog kanggo produksi massal kanggo bagean kerja cilik, Efisiensi tinggi, presisi tinggi.

Kendaraan utama didhukung bantalan seluler presisi tinggi kanthi akurasi rotasi dhuwur. Rel pandhuan alat mesin iki digawe saka wesi besi tahan tahan tinggi lan ngalami perawatan quenching frekuensi super-audio lan perawatan penuaan geter gawean, sing bisa njamin akurasi geometris alat mesin suwene suwe.

Cathetan penting

1. Mangga konfirmasi voltase lokal karo staf sales sadurunge pesen.
2. Coba critakake sarat mesin kasebut, utawa sampeyan uga bisa ngirim gambar produk, insinyur bisa mbantu milih model sing paling apik kanggo sampeyan.

Spesifikasi

Barang

CK0640

Spindle bolongan

Φ42mm

Maks. ayunan liwat amben

Φ300mm

Maks. ayunan liwat kreta

φ130mm

Dawa kerja maksimal dawa

240mm

Jadwal perjalanan gerakan maksimum sumbu X-

200mm

Sumbu-X kanthi cepet

6000mm / min

Z- sumbu kanthi cepet obah

8000 mm / mnt

Tarif pakan sumbu-X

1 ~ 2000mm / min

Tarif feed sumbu Z-

1 ~ 1800mm / min

Rentang kacepetan spindle

50 ~ 2500rpm

X / Z-sumbu mbaleni (mm)

0,012 / 0,013

Stasiun operator alat

operator alat jinis geng

Daya motor drive utama

3KW

Ukuran sakabèhé (L × W × H)

1550 × 920 × 1450

Bobot net

850 kg

mini metal gang type tool holder machine ck0640a cnc lathe4
mini metal gang type tool holder machine ck0640a cnc lathe5
mini metal gang type tool holder machine ck0640a cnc lathe3

Pengepakan

Ngekspor paket standar, bukti banyu, anti karat lan bebas fumigasi.
Nggunakake basa wesi nduweni kapasitas bantalan sing apik.

mini metal gang type tool holder machine ck0640a cnc lathe6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita