mesin bubut cnc lathe presisi tinggi

Katrangan singkat:

Mesin bubut horisontal seri CK6136 seri cnc duwe karakteristik presisi tinggi, kekuatan tinggi, kekakuan tinggi, lsp. Komponen lan struktur utamane wis dioptimalake desain, lan minangka pilihan pertama kanggo poros mesin, disk, lengen klambi, permukaan lan sekrup sing bentuke khusus bahan gaweyan.


Detail Produk

Tag Produk

Kaluwihan alat mesin

Manual gosok lan tlatah ing sendi ing antarane kothak sirah lan amben, buntut, lan palet alat mesin kasebut. Mesin kasebut dideteksi dening interferometer laser kanthi efektif supaya akurasi posisi lan baleni sumbu Z lan sumbu X. Backlash lan stabilitas mesin.

Lingkungan kerja mesin

Suhu sekitar: ing kisaran 5 ℃ ~ 40 ℃, lan suhu rata-rata 24 jam ora luwih saka 35.
Kelembapan relatif: ing kisaran 30% nganti 95%, lan prinsip pangowahan asor ora nyebabake kondensasi. Ketegangan: Ngisor 1000m.

Spesifikasi

Mesin Bubut Meddle CNC CK6136A

Barang

CK6136A

Maks. ayunan dia. liwat amben

Φ360mm

Maks. ayunan dia. liwat slide slide

Φ190mm

Maks. dawa proses (mm) 500 750 1000
Dia. bolongan spindle

Φ60mm

Kacepetan spindle

150-2500rpm

taper spindle

MT6

Sing duwe alat

 

Bagean alat bar

20x20

Tenaga motor utama 4kw

5,5kw

Sumbu X / Z cepet dipakani

6/8 m / mnt

Akurasi posisi sumbu X / Z (mm)

0,01 / 0,015

X / Z-sumbu mbaleni (mm)

0,012 / 0,013

Clamping

3 Jaw Chuck Manual (chuck pnematic utawa hidrolik opsional)

Dia buntel lengan.

60mm

Lelungan buntut

120mm

Taper buntut

MT4

Ukuran 1850x1400x1700 2120x1400x1700 2370x1400x170
Bobot (kg)

1500

1650

1750

Konfigurasi standar: Konfigurasi optik:
Controller GSK928 CNC Siemens, sistem kontrol cnc Fanuc
Motor servo kanggo sumbu X, Z, didorong Servo chuck pneumatik, chuck hidrolik
3 Jaw Chuck Manual buntut pneumatik, buntut hidrolik
4 alat alat listrik stasiun Menara alat 6 staion, menara alat 8staiton
Sistem pelumasan otomatis Sistem feeder otomatis
sistem lampu Conveyor chip
sistem pendinginan  
HIgh precision horizontal flat bed ck6136a cnc lathe machine3
HIgh precision horizontal flat bed ck6136a cnc lathe machine4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita