Mesin Slotting vertikal BK5030 cnc kanggo logam

Katrangan singkat:

Mesin slot BK5032 CNC nuduhake alat mesin sing nggunakake gerakan timbal vertikal saka alat slotting kanggo nyelehake tombol lan bolongan. Bilah alat sing nduwur munggah saka amben liwat bolongan benda kerja, kanthi alat sing dipasang, nggawe gerakan utama munggah lan mudhun nalika nindakake gerakan pakan intermiten. Cocog kanggo ngolah lorong ing bolongan bagean gedhe (kayata baling-baling).


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

1. Cocog kanggo ngolah dalan utama, splines, lan bolongan buta.

2. Ngolah bagean sing bentuke khusus: Pemrosesan dalan kunci ing bolongan buta lan dalan sing ora padha ing bolongan buta diwujudake kanthi gerakan lini ram lan poros puteran kaping papat.

3. Motor utama servo: konfigurasi motor utama servo bisa nyadari posisi sing ora disengaja lan ngrampungake proses kerja khusus.

4. Rel dovetail Ram minangka rel linear opsional.

BK5032 cnc vertical Slotting machine for metal2

Spesifikasi

Model  Unit BK5030
Max. Dawane Ramting Ram mm 300
Ngatur Lelungan Ram mm 75
Jumlah gerakan Ram n / min 30--180
Ukuran tabel mm 550 * 405
lelungan meja (X, Y) mm 280 * 330
Jarak ing antarane Garis Axial saka Lubang Bantalan Headhead
menyang Ngarep-sisih Column
mm 505
 Jarak ing antarane Plane End of Toolhead Hole Bearing to Worktable mm 540
X Torsi Motor (NM) 6
Torsi Motor Y (NM) 6
Gerakan Cepet X (m / mnt) 5
Y (m / mnt) 5
Sekrup Bola (X)   FFZD3205-3 / P4
Sekrup Bola (Y)   FFZD3205-3 / P4
Tenaga Motor servo utama KW 3.7

Lamaran

Mesin slotting digunakake kanggo ngolah kunci utama utawa bolongan spline ing produksi potongan siji utawa cilik. Uga bisa ngolah bolongan sing rata, alun utawa poligonal, lsp. Asring diganti dening panggilingan utawa bros ing produksi massal.

BK5032 cnc vertical Slotting machine for metal3

Kemasan

Kothak kayu tanpa fumigasi ekspor dilindhungi saka kelembapan; mesin iki cocog kanggo LCL.

BK5032 cnc vertical Slotting machine for metal74
VMC420 China 3 axis cnc milling machine for metal5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita