B635A mahcine Mbentuk

Katrangan singkat:

Meja kerja planer bullhead bisa muter kiwa lan tengen, lan meja kerja duwe mekanisme obah cepet horisontal lan vertikal; digunakake kanggo ngrancang pesawat sing condhong, saengga bisa nggedhekake panggunaan.


Detail Produk

Tag Produk

Umumake

Planner bullhead minangka planer sing nindakake gerakan timbal balik linear. Wedhus nggawa planer. Jeneng kasebut amarga sing nyekel agul-agul ing ngarep wedhus lanang katon kaya bantheng. Planner Bullhead umume digunakake kanggo planer bullhead ukuran cilik lan medium. Umume gerakan utama planer bullhead didhukung karo mekanisme crank-rocker, mula laju obah wedhus kasebut ora rata.

Fitur

1. Meja kerja planer bullhead bisa muter kiwa lan tengen, lan meja kerja duwe mekanisme obah cepet horisontal lan vertikal; digunakake kanggo ngrancang pesawat sing condhong, saengga bisa nggedhekake panggunaan.

2. Sistem feed planer nggunakake mekanisme cam kanthi 10 level feed. Sampeyan uga gampang banget kanggo ngganti piso.

3. Planner bullhead dilengkapi mekanisme safety overload ing sistem pemotongan. Nalika nglereni kakehan amarga operasi sing ora ati-ati utawa tenaga eksternal, alat pemotong bakal katon dhewe, lan operasi alat mesin normal bakal dijamin tanpa rusak.

4. Antarane ram lan pandhuan amben, uga pasangan roda gigi kanthi kacepetan lan permukaan pandhuan geser utama, ana minyak pelumas saka pompa minyak kanggo pelumasan sirkulasi.

Sistem lokasi pelumasan lan titik pelumasan planer bullhead

Bagian-bagian utama alat mesin sing digunakake, kayata rel pandhuan, mekanisme rocker, kothak gir, kothak feed, lan liya-liyane, dilumasi dening pompa minyak, lan pasokan minyak bisa diatur kaya sing dibutuhake.

Nalika alat mesin diwiwiti, pompa minyak mulai bisa digunakake. Pompa minyak nyedhot lenga pelumas saka kolam minyak ing pangkalan ambane liwat saringan minyak, lan ngliwati pamisah minyak lan saluran pipa kanggo ndhuk saben bagean alat mesin kasebut.

Serius kerja

1. Nalika balok diangkat lan mudhun, sekrup pengunci kudu dilonggokake dhisik, lan sekrup kudu dikencengi nalika digunakake.

2. Dilarang nyetel stroke ram nalika operasi alat mesin kasebut. Nalika nyetel stroke ram, ora kena nggunakake cara nutul kanggo ngeculake utawa ngencengi gagang sing nyetel.

3. Stroke wedhus gembel ora kudu ngluwihi kisaran sing wis ditemtokake. Kacepetan dhuwur ora diidini nalika stroke dawa.

4. Nalika meja kerja didhukung utawa digoyang kanthi tangan, waca watesan stroke sekrup kanggo nyegah sekrup lan kacang supaya ora bisa rusak utawa ngrusak alat mesin kasebut.

Shaping mahcine (B635A)3

Spesifikasi

B635A

B635A

Dawa nglereni maksimum (mm)

350mm

Jarak maksimal saka ngisor ram menyang permukaan meja (mm)

330mm

Perjalanan horisontal tabel maksimal (mm)

400mm

Plancongan vertikal meja maksimal (mm)

270mm

Lumahing utama planer menyang amben saka kadohan maksimal

550mm

Pamindahan maksimum ram

170mm

Sudut ngowahi maksimum meja kerja (ora ana kosok baline)

+90o

Sudut balik maksimum meja kerja (wakil)

+55o

Turret Plancongan vertikal maksimal

110mm

Jumlah stroke ram saben menit

32, 50, 80, 125, kaping mnt

 Ram kasebut bolak-balik pakan meja

Gigi rodha bunder (vertikal)

0,18mm

Roda untu (horisontal)

0,21mm

Waos roda 4 (vertikal)

0,73mm

Waos roda 4 (horisontal)

0.84mm

Listrik

1,5kw 1400r / menit

Ukuran karton

1530 * 930 * 1370mm

Bobot net

1000kg / 1200kg


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita