Prakara sing perlu digatekake nalika mesin komposit ing mesin panggilingan CNC (pusat mesin)

1. Apa bahan komposit kasebut?
Bahan komposit bisa dipérang dadi
Bahan komposit logam lan logam, bahan gabungan non-logam lan logam, bahan komposit non-logam lan non-logam.
Miturut ciri struktural, ana bahan gabungan ing ngisor iki:
Bahan komposit serat, bahan gabungan sandwich, bahan komposit gandum, bahan komposit hibrida.
Kapindho, masalah sing kudu diwenehi perhatian ing pusat mesin nalika ngolah bahan komposit.

1. Bahan komposit serat karbon duwe kekuwatan interlayer sing sithik lan gampang ngasilake delaminasi kanthi tumindak nglereni. Mula, kekuwatan aksial kudu dikurangi nalika ngebur utawa motong. Pengeboran mbutuhake kacepetan dhuwur lan pakan cilik. Kecepatan pusat mesin umume 3000 ~ 6000 / menit, lan tarif pakan yaiku 0,01 ~ 0,04mm / r. Bit pengeboran kudu telu lan loro-mata utawa loro-pucuk lan loro-sudhut. Luwih becik nggunakake piso sing landhep. Ujung kasebut bisa ngethok lapisan serat karbon luwih dhisik, lan rong agul-agul kasebut ndandani tembok bolongan. Bor berlapis-intraid nduweni ketajaman lan resistensi nyandhang banget. Pengeboran bahan komposit lan sandwich paduan titanium minangka masalah sing angel.-Umume, latihan karbida padat digunakake kanggo ngebor miturut paramèter pemotongan paduan titanium pengeboran. Sisih paduan titanium dilatih dhisik nganti bor rampung, lan pelumas ditambah sajrone ngebur. , Ngurangi kobong bahan komposit.

2. Efek nglereni pemotong panggilingan khusus kanggo mesin 2, 3 jinis bahan komposit karbida padat sing anyar luwih apik. Kabeh duwe sawetara ciri umum: kaku banget, amba heliks cilik, sanajan 0 °, lan bilah herringbone sing dirancang khusus bisa efektif. Ngurangi gaya pemotongan aksial ing pusat mesin lan nyuda delaminasi, efisiensi lan efek mesin sing apik banget.

3. Kripik bahan komposit yaiku bubuk, sing mbebayani tumrap kesehatan manungsa. Pembersih vakum tenaga dhuwur kudu digunakake kanggo vakum. Pendinginan banyu uga bisa nyuda polusi debu kanthi efektif.

4. Komponen komponen komposit serat karbon umume ukurane, bentuk lan struktur kompleks, lan atose lan kuwat banget. Dheweke angel ngolah bahan. Sajrone proses pemotongan, gaya pemotongan cukup gedhe, lan panas pemotongan ora gampang ditularake. Ing kasus sing parah, resin bakal diobong utawa lembut, lan alat kasebut bakal serius. Mula, alat kasebut minangka kunci pangolahan serat karbon. Mekanisme pemotongan luwih cedhak karo grinding tinimbang panggilingan. Kacepetan nglereni linier pusat mesin biasane luwih saka 500m / menit, lan strategi feed cepet lan feed cilik digunakake. Piranti pemangkasan pinggiran - umume nggunakake pemotong panggilingan karbida karbida padat, roda grinding butir berlapis listrik, pemotong panggilingan berlapis, lan pisau gergaji inten adhedhasar tembaga.


Wektu kiriman: Apr-09-2021