Alat mesin mlebu era digitalisasi lan intelijen

Ing proses transformasi digital, perusahaan alat mesin Cina ngadhepi pergeseran saka "mikir produk" dadi "pangiriman teknik" minangka pamikiran bisnis inti. Ing sawetara dekade kepungkur, pilihan alat mesin adhedhasar conto. Pangiriman pungkasan alat mesin kanggo pangguna biasane ditindakake ing produk standar. Saiki, luwih akeh pelanggan sing tuku alat mesin padha karo ngirim proyek. Produsen alat mesin kudu netepi syarat pangguna. Syarat kanggo ngrancang rute proses, pilih alat, logistik desain, lsp., Mbutuhake katrampilan teknik lengkap.

Iki uga ateges 90% alat mesin sing didol dening perusahaan alat mesin luwih akeh ing mbesuk bisa dikirim kanthi bentuk sing disesuaikan, lan mung 10% sing bakal dikirim minangka produk standar, sing dadi kebalikan karo kahanan saiki. Kajaba iku, proporsi "layanan rekayasa" ing penjualan perusahaan alat mesin terus meningkat, lan saiki akeh "layanan purna jual" sing diwenehake kanthi gratis bakal nggawa mupangat ekonomi sing luwih gedhe. Kanggo nggayuh transformasi iki, perusahaan alat mesin domestik isih kudu mbudidaya babagan ide bisnis, cadangan ilmu, lan organisasi produksi.


Wektu kiriman: Feb-28-2021