Tren lan pangembangan alat mesin

Pangembangan alat mesin ora bisa dipisahake karo kabutuhan pangembangan industri manufaktur mbesuk. Contone, pangembangan industri kayata energi, panganan, teknik medis, komunikasi, mobil lan mesin pertanian bakal menehi pengaruh gedhe marang pangembangan alat mesin ing mbesuk.

Contone, peralatan ing industri kayata energi lan mesin pertanian umume mesin skala gedhe. Nalika ngolah peralatan kasebut, alat mesin kasebut kudu duwe torsi spindel sing luwih dhuwur, tenaga spindle sing luwih dhuwur lan papan kerja sing luwih gedhe. Syarat khusus kanggo alat mesin yaiku nduwe fungsi khusus luwih akeh tinimbang mesin khusus.

Peralatan ing teknik medis, komunikasi lan industri liyane umume peralatan cilik. Komponen peralatan kasebut saya suwe saya cilik, strukture saya kompak, lan lingkungan pamotongan beda-beda sajrone diproses. Kadhangkala perlu ngolah bahan sing angel dipotong kayata padhang titanium. Mula, presisi sing luwih dhuwur lan kaku sing luwih kuwat dibutuhake kanggo ngolah peralatan. Ing babagan syarat produksi khusus, teknik medis (solusi target) mbutuhake volume sing luwih cilik lan kualitas sing luwih dhuwur. Ing bidang teknologi komunikasi, ukuran sing luwih cilik lan daya saing biaya sing luwih dhuwur dibutuhake. 

Kanggo industri manufaktur mobil, umume produk sing integral, sing mbutuhake integrasi macem-macem teknologi manufaktur ing ruang cilik. Iki mbutuhake teknologi pamrosesan anyar kanggo ngolah bahan logam anyar, lan mesin proses anyar kanggo ngolah bahan anyar kayata bahan serat. Syarat industri manufaktur mobil kanggo alat mesin yaiku mbesuk, siji mesin bisa digunakake kanggo diproses lan dirakit. Ing babagan penyebaran alat mesin, alat mesin kudu duwe ruang pangolahan sing luwih gedhe lan cocog kanggo produksi massal.

Nggoleki macem-macem jinis industri kanggo alat mesin, mbesuk, alat mesin kudu memenuhi persyaratan dhasar: kesalahan akurasi sing luwih cilik, konsumsi energi suda, wektu pangolahan sing luwih cekak, efisiensi lan keberlanjutan peralatan sing umume luwih dhuwur.  

Ana macem-macem persyaratan khusus kanggo macem-macem produk: macem-macem ukuran, macem-macem produk, lan pamrosesan bahan anyar.
Ana rong tren ing pangembangan alat mesin mbesuk: pangembangan sistem pabrikan lengkap sing memenuhi persyaratan khusus para pelanggan; lan paningkatan efisiensi umume lan kesinambungan peralatan.


Wektu kiriman: Feb-28-2021