Kaluwihan alat mesin CNC

Alat mesin CNC minangka singkatan saka alat mesin kontrol digital, yaiku alat mesin otomatis sing dilengkapi sistem kontrol program. Sistem kontrol kanthi logis bisa ngolah program kanthi kode kontrol utawa instruksi simbolik liyane, lan decode, supaya alat mesin bisa mindhah lan ngolah bagean-bagean kasebut.

Yen dibandhingake karo alat mesin biasa, alat mesin CNC duwe ciri kaya ing ngisor iki:
● Precision pangolahan sing dhuwur lan kualitas pangolahan sing stabil;
● Hubungan multi-koordinat bisa ditindakake, lan bagean kanthi bentuk kompleks bisa diproses;
● Nalika bagean mesin diganti, umume mung kudu ngganti program kontrol angka, sing bisa ngirit wektu persiapan produksi;
● Alat mesin kasebut dhewe duwe presisi tinggi lan kaku sing dhuwur, bisa milih jumlah pangolahan sing apik, lan produktivitas sing dhuwur (umume 3 ~ 5 kali alat mesin biasa);
● Alat mesin duwe otomatisasi otomatis, sing bisa nyuda intensitas tenaga kerja;
● Persyaratan sing luwih dhuwur kanggo kualitas operator lan persyaratan teknis sing luwih dhuwur kanggo personel perawatan.

Amarga pangolahan lathe CNC minangka karya presisi tinggi, lan prosedur pangolahane konsentrat lan jumlah bagean clamping mung sithik, mula sarat sing luwih dhuwur kanggo alat CNC sing digunakake. Nalika milih alat kanggo alat mesin CNC, sampeyan kudu nimbang Masalah ing ngisor iki:
① Jenis, spesifikasi, lan akurasi alat CNC kudu bisa nyukupi persyaratan pangolahan lathe CNC.
. Tliti dhuwur. Kanggo nggayuh persyaratan pangowahan alat presisi tinggi lan otomatis kanthi otomatis kanggo proses bubut CNC, alat kasebut kudu presisi tinggi.
Reliability Reliabilitas dhuwur. Kanggo mesthekake ora ana kerusakan sing ora disengaja lan cacat potensial alat ing mesin CNC, sing bakal mengaruhi kemajuan proses mesin, alat lan aksesoris sing digabungake kudu bisa dipercaya lan adaptasi sing kuat. Pangolahan logam presisi
④ Durasi dhuwur. Piranti sing diproses dening mesin bubut CNC, kanthi kira-kira utawa pungkasan, kudu nduweni daya tahan luwih dhuwur tinimbang sing digunakake ing alat mesin biasa, supaya minimalake kaping ganti utawa alat grinding lan setelan alat, saengga bisa nambah proses alat mesin CNC . Efisiensi lan njamin kualitas proses.
⑤ Performa ngilangi chip lan ngilangi chip sing apik. Ing pamrosesan bubut CNC, pemecahan chip lan penghapusan chip ora ditangani kanthi manual kaya alat mesin biasa. Kripik gampang dibungkus ing alat lan benda kerja, sing bakal ngrusak alat lan nggores permukaan mesin, lan uga nyebabake kacilakan lan kacilakan peralatan. , Sing mengaruhi kualitas pamrosesan lan operasi alat mesin sing aman, mula alat kasebut kudu nduwe kinerja ngilangi chip lan ngilangi chip sing luwih apik.


Wektu kiriman: Feb-28-2021