CK61100 amben datar, mesin logam horisontal ukuran amba otomatis bubut

Katrangan singkat:

Utamane digunakake kanggo bagean bentuk kompleks utawa proses presisi tinggi, kanthi otomatis bisa ngrampungake permukaan Babak internal lan eksternal, katun kerucut, rai bunder, pasuryan pungkasan, macem-macem utas, pengeboran, engsel, mboseni lan puteran liyane. Mesin kasebut dites kanthi ketat miturut prosedur inspeksi.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Spesifikasi unit CK61100
Maks. ayunan liwat amben mm 1000
Maks. ayunan liwat kreta mm 660
Maks. dawa workpiece mm 1500/3000/6000
Irung gelendong    C11
Spindle bolongan mm 130
Maks. kacepetan spindle rpm 18-600
Jinis transmisi spindle     Kacepetan spindle 3-gir
langkah-kurang ing gir
Motor spindle kw 15
Akurasi reposisi sumbu X / Z mm ± 0,005
Torsi motor sumbu X / Z NM 15/22
Sumbu X / Z cepet dipakani n / min 4/5
Diameter lengan buntut mm 100
Lelungan buntut mm 250
Taper lengen buntut  MT6
Bagean alat balik mm 40 × 40
Formulir pandhuan amben warata
Formulir kiriman alat menara listrik
Dimensi pengepakan cm 475/550/850 × 200 × 200
bobote kg 6000/8500/13500

Fitur

1. Mesin presisi tinggi, sistem nyetel unit minimum 0,001mm, akurasi posisine sumbu X 0,010mm, akurasi posisine sumbu Z 0,012mm.
2. Kekerasan dhuwur, kaku sing apik, quenching audio dhuwur, rel pandhuan mesin lan rel sadel nggunakake bahan khusus, rel keras, quenching frekuensi tinggi, nyandhang super robek, awet, akurasi pangolahan sing apik kanggo njaga sing apik.

CK61100 flat bed horizontal metal machine big type automatic chuck lathe3
CK61100 flat bed horizontal metal machine big type automatic chuck lathe4

Kauntungan
1. Adaptasi sing kuat kanggo ngolah obyek, adaptasi karo karakteristik produksi produk siji-siji kayata cetakan.
2. Precision pangolahan sing dhuwur lan kualitas pemrosesan sing stabil.
3. Hubungan multi-koordinat bisa ditindakake, lan bagean kanthi bentuk kompleks bisa diproses.

Layanan kita 
1. Jaminan setaun. 
2. Pasang dhukungan teknologi online 7 × 24 jam.
3. Solusi profesional siji-siji.
4. Latihan gratis kanggo para pelanggan online utawa pabrik kita.
5. Layanan luar negeri kasedhiya.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita